Oglaševanje | Oglašujemo tudi vaše forume ! Želje
nam adminkam na zs. Kodo najdete v podforumu Pravila&Obvestila - Oglaševanje
|
Oglaševanje forumov | Tukaj pa oglasujemo vase forume. ;)
SIT - Slovenija ima talent
Love the way you lie |
|
| Anna.^ | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Anna.^ The climb
Število prispevkov : 19 Join date : 11/03/2011
| Naslov sporočila: Anna.^ Pet Mar 11, 2011 9:00 pm | |
| Ime:Ana. Vzdevki: ana,anabel,anča,pomar(anča),ančk,any,ankc,.. Starost: 15 Rojstni dan: 25.2 Sestre/brati: 1 sestra 2 brata Hobiji: akrobatika jo treniram,klavir,delanje iz skubudu vrvice razne vzorčke za na ključe (obeske),pozimi smučanje (kr ga obožujem). Naj pevka: miley. Naj pevec: justin <333 Naj igralka: nina Naj igralec: nevem Naj telenovela: angeli brez kril ,.. Naj skupina: em,.kaj pa vem,. Naj barva: zelena,rumena Naj hrana: sojni polpeti in pire krompir s fižolom in brokolijem (sem vegi) =) =D Naj pijača: oranžada.pa še kej.voda.. Naj žival: muca,pes,skobčevka,konj,..uf,ccel kup jih je,.... Naj knjiga: smorak,mlada luna vse vampirske.. Naj film: vampriski dnevnik,somrak saga,opravljivka,.. Naj serija: nevem.faktor strahu je kr okej. drgač pa mi je tko od slovenskih moji tvoji najni (krr uššeč),pa čeprov je čisto preprosti film je kr ok.xDD Tvoj moto: am,.nevema Opiši se v treh besedah: športnica,gibčna,pianistka??xDD Kaj ti je na tebi najbolj všeč: oči in moji lepi lasi (učeri pobarvala na rdečo) Česa pri ljudeh ne maraš: laži,.. Kaj imaš na ljudeh rad/a: simpatičnost in prijaznost,pravičnost,itd,..... PS:jz sm Anabell.^^ s foruma SIT. | |
| | | Bleah. :3 bossec
Število prispevkov : 713 Join date : 19/02/2011
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ Pet Mar 11, 2011 9:52 pm | |
| Welcome na forumu! Upam,d a boš z nami uživala. <3 Lepo da si se registrirala. Ančka te bom klicala, če te ne moti. :DD Tudi meni je Miley naj pevka, ker je res najbolša&carica. Tud Nina je dobra igralka ja, poleg Emme Watson. <33 Športnica...a kej treniraaš? Uživeeej. LP | |
| | | Anna.^ The climb
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ Pet Mar 11, 2011 10:00 pm | |
| ja ančka me lahk kličeeš-.^^ akrobatiko treniram. | |
| | | Bleah. :3 bossec
Število prispevkov : 713 Join date : 19/02/2011
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ Pet Mar 11, 2011 10:03 pm | |
| No super. waw, to je pa noro super. : DD Koliko časa pa že? Jst sm pa odbojko trenirala, drgač pa tud ful rada tečem. | |
| | | Anna.^ The climb
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ Pet Mar 11, 2011 10:32 pm | |
| 10 let.pri svojem 5 letu sm pa začela. treniram pa v klubu flip. | |
| | | ^^Girliee. modek
Število prispevkov : 342 Join date : 25/02/2011 Age : 28 Kraj : Somewhere on the Earth.
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ Pet Mar 11, 2011 10:35 pm | |
| Hej. Ste pa velika family. Tko kot mi. Sam da jaz mam 3 brate. Uživaj na forumu! | |
| | | Anna.^ The climb
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ Pet Mar 11, 2011 10:56 pm | |
| ja kr velka ja.4 smo,. hvala,itak da bom uživala ker je forum zlo okej. | |
| | | Maartuu The climb
Število prispevkov : 77 Join date : 05/03/2011
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ Sob Mar 12, 2011 1:19 pm | |
| Mi smo p še večja femilii ;D
uživi na forumuu. Leep nikcc & footkaa.* | |
| | | Anja. bossec
Število prispevkov : 140 Join date : 03/03/2011 Age : 29 Kraj : Somewhere over the rainbow... ^^
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ Ned Apr 03, 2011 6:54 pm | |
| Mene so včasih klicali anča pomaranča (iz meni neznanega vzroka ) Vampirji, nadnaravno in fantazijsko tut mene impresira.... Vampireholic bi jaz temu rekla... Barvi, knjige, filmi... maš podoben okus kot jaz... | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Anna.^ | |
| |
| | | | Anna.^ | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |