Uživajte na sončku in bodite zunaj, ker je tako lepo vreme. na forum pa pridite zvečer. : D Pa lep vikend vam želimo, Bleah. :3 đinna. & Anja. |
Oglaševanje | Oglašujemo tudi vaše forume ! Želje
nam adminkam na zs. Kodo najdete v podforumu Pravila&Obvestila - Oglaševanje
|
Oglaševanje forumov | Tukaj pa oglasujemo vase forume. ;)
SIT - Slovenija ima talent
Love the way you lie |
|
| Ocenjevanje.* | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Bleah. :3 bossec
Število prispevkov : 713 Join date : 19/02/2011
| Naslov sporočila: Ocenjevanje.* Sre Mar 16, 2011 5:44 pm | |
| Tukaj vam bomo admini ocenili vaše zgodbice oz. vsak del. Ocenjuje se od 1-5. Več o ocenjevanju najdete v pravilih. | |
| | | Bleah. :3 bossec
| Naslov sporočila: Re: Ocenjevanje.* Sre Mar 16, 2011 6:01 pm | |
| Ko sanje postanejo resnične.( Smoky) --> 1. del mi je zelo všeč. Mogoče bi lahko par stvari bolj natančno povedala kot so naprimer, Kaj je sanjala Melisa oz. kaj sta se pogovarjale v sobi, zakaj je šla Melisa domov, kdaj se je zbudila Kath, zakaj se je zbudila, pač lahko bi povedala, da je nekaj zašumelo, ali kaj takega. Drugače pa res kot sem že prej povedala, mi je tvoj začetek zgodbice zelo ušeč. In ker si prva ti bom dala 5.Ocena 5 ti prinaša 50 dinarčkov, tako da boš dobila +50 dinarčkov. (komentarji v temo Komentarji.*) | |
| Naslov sporočila: Re: Ocenjevanje.* Čet Mar 17, 2011 10:07 am | |
| Ko se sanje postanejo resnične.( Smoky)--> 2. del me je spet prevzel. Mi je zelo ušeč. Ampak spet manjka pol stvari notri. So tudi stvari ki so malo neligične. Lahko bi malo bolj na dolgo in široko napisala. Prejšni del mi je bil malo boljši kot drugi, zato ti dam 4. Na račun dobiš 40 dinarčkov. | |
| | | | Bleah. :3 bossec
| Naslov sporočila: Re: Ocenjevanje.* Sob Mar 26, 2011 1:50 pm | |
| Ko se sanje postanejo resnične.( Smoky)--> zelo uredu 4. del, tudi žalosten je. Kaj pa ti misliš, ali sanje res lahko postanejo resničnost? to kar se je njej zgodil je res grozno, jaz bi bila noro žalostna, če bi se mi to zgodilo. :$ Ampak lepo si napisala. Oceno dobiš 5 in na račun +50 dinarčkov. | |
| Naslov sporočila: Re: Ocenjevanje.* Sob Mar 26, 2011 9:35 pm | |
| Angelina ( @Grizzlie)--> 1. del me je že pritegnil. Nimam kakšnih posebnih komentarjev, ampak mi je zgodbica ušeč. Komaj že čakam naslednji del. Tako da si zaslužiš samo oceno 5 in dobiš na račun +50 dinarčkov. | |
| Naslov sporočila: Re: Ocenjevanje.* Ned Mar 27, 2011 1:14 pm | |
| Angelina ( @Grizzlie)--> 2. del. Ojeej, kako grozljivo. Sm mela čist odprte oči k sm brala. : DD Ful zanimivo res. Izbrana si..ojej kaj to pomeni da bo umrla..? (ja vem počakat morm da bo naprej), ampak sem ful neučakana. zelo zakon & za zakon del dobiš of corse 5 in +50 dinarčkov na račun! | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ocenjevanje.* | |
| |
| | | | Ocenjevanje.* | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|