Oglaševanje | Oglašujemo tudi vaše forume ! Želje
nam adminkam na zs. Kodo najdete v podforumu Pravila&Obvestila - Oglaševanje
|
Oglaševanje forumov | Tukaj pa oglasujemo vase forume. ;)
SIT - Slovenija ima talent
Love the way you lie |
|
| Strabucks. | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Starbucks. The climb
Število prispevkov : 18 Join date : 06/03/2011
| Naslov sporočila: Strabucks. Ned Mar 20, 2011 5:47 pm | |
| Ime: Tina. Vzdevki: Tina, Tinuu, Tinko. xp Starost: 13. Rojstni dan: 31.januar.1998 Sestre/brati: brt. Hobiji: komp. hh. Naj pevka: nobena. Naj pevec: hm. mugoče Bruno Mars. Naj igralka: Kristen Stewart, Dakota Fanning, Emily Browning. Naj igralec: Rober Pattinson. Naj telenovela: nemaram telenovel. nubena. Naj skupina: Green day. Naj barva: Zelena. Naj hrana: McDonald, fruit. Naj pijača: Sprite. Naj žival: Pandica. Naj knjiga: Somrak, Mlada Luna, Mrk, Jutranja zarja. Naj film: Twilight usi deli, Remember me, Harry Potter, Caribbean, The uninvited, Easy A. Naj serija: Gossip Girl. Tvoj moto: You know my name, not my story. Opiši se v treh besedah: you-know-me. Kaj ti je na tebi najbolj všeč: Kva jst vem. xp Česa pri ljudeh ne maraš: Hinauščina. Kaj imaš na ljudeh rad/a: Prijaznost. iii. | |
| | | Bleah. :3 bossec
Število prispevkov : 713 Join date : 19/02/2011
| Naslov sporočila: Re: Strabucks. Ned Mar 20, 2011 5:51 pm | |
| Heej, dobrodosla Tinaa. <3 Hvala, da si se registrirala na forum & upam, da ti je forum usec. Upam, da bos na njem veliko sodelovala, pomagala clanom & adminkam..skratka bla pridna. Uziveeej. mwa. :* Gajuu. | |
| | | ^^Girliee. modek
Število prispevkov : 342 Join date : 25/02/2011 Age : 28 Kraj : Somewhere on the Earth.
| Naslov sporočila: Re: Strabucks. Pon Mar 21, 2011 9:14 pm | |
| Bruno Mars. love love. &&panda Welcome,uživaj! Pa ne jezi admink! | |
| | | Starbucks. The climb
Število prispevkov : 18 Join date : 06/03/2011
| Naslov sporočila: Re: Strabucks. Sob Mar 26, 2011 9:20 pm | |
| Gaja: tenks xd hihi, ful sm mal gor- sej veš. (pozablivost) in veš, da mi je forum ušeč no. za člane, pa upam da lah pumagam? mwa. Girlie: Jp. hmm, upam, da nebom xd (hecamse) | |
| | | Bleah. :3 bossec
Število prispevkov : 713 Join date : 19/02/2011
| Naslov sporočila: Re: Strabucks. Sob Mar 26, 2011 9:26 pm | |
| Ja pomagi če kdo kaj neve, pa kje upraša. Sej te bom jst spominjala. Splooh ni problema. mwa, Iluu. | |
| | | Anja. bossec
Število prispevkov : 140 Join date : 03/03/2011 Age : 29 Kraj : Somewhere over the rainbow... ^^
| Naslov sporočila: Re: Strabucks. Ned Apr 03, 2011 6:40 pm | |
| Dobrodošla na forumu še z moje strani! Mi je všeč, da si januarja rojena.... In pa Bruno Mars.... hhh <3 Pa Twilight (filmi in knjige)... Živali mam pa jaz tak na splošno rada. Uživaj na forumu kolk se da in upam da ti bomo dobra družba. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Strabucks. | |
| |
| | | | Strabucks. | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |