Oglaševanje | Oglašujemo tudi vaše forume ! Želje
nam adminkam na zs. Kodo najdete v podforumu Pravila&Obvestila - Oglaševanje
|
Oglaševanje forumov | Tukaj pa oglasujemo vase forume. ;)
SIT - Slovenija ima talent
Love the way you lie |
|
| ^^Its me. Yeah! | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
^^Girliee. modek
Število prispevkov : 342 Join date : 25/02/2011 Age : 28 Kraj : Somewhere on the Earth.
| Naslov sporočila: ^^Its me. Yeah! Pet Feb 25, 2011 1:52 pm | |
| Ime:Tjaša Vzdevki:tašku,taša,taši,tjaši. Starost:11 Rojstni dan:17.08 Sestre/brati:Aljoša (10) dvojčka Tosja in Anej (4)
Hobiji: ples,muzika-poslušanje,branje,forumii. Naj pevka:Avril Lavigne,Rihanna Naj pevec:Bruno Mars Naj igralka:ee.Dakota Fanning Naj igralec:Tadej Koren Šmidd..♥ Naj telenovela: Angeli brez kril Naj skupina: Nightwish,Green day Naj barva: pink,oranžna,rumena,črna Naj hrana: pišek&makarončki Naj pijača:kola Naj žival: pes&mačka Naj knjiga: dosti jih je Naj film:enako.. Naj serija:TVD,Glee,American Idol
Tvoj moto: Lets be crazy Opiši se v treh besedah: I am crazy Kaj ti je na tebi najbolj všeč: / Česa pri ljudeh ne maraš: zagledanosti vase Kaj imaš na ljudeh rad/a:humor.xdxd | |
| | | Bleah. :3 bossec
Število prispevkov : 713 Join date : 19/02/2011
| Naslov sporočila: Re: ^^Its me. Yeah! Pet Feb 25, 2011 5:06 pm | |
| Heej, welcome na forumu! Jaz te ze poznam iz enega drugega foruma, ti pa tudi mene tako da sva ze prijateljici. ; DD Upam, da bos na forumu aktivna, in pridna. <3
AVRIL & RIHANNA, tudi jaz jih poslusam in imata zelo dobro glasbo. ♥
Uzivej & LP, Gaja. <3 | |
| | | ^^Girliee. modek
Število prispevkov : 342 Join date : 25/02/2011 Age : 28 Kraj : Somewhere on the Earth.
| Naslov sporočila: Re: ^^Its me. Yeah! Pet Mar 04, 2011 10:18 pm | |
| Hei. Jaz te tut poznam. ;) Itak da bom,forum rula.♥ Pa ja,Riri&Avi sta zakonn. :D | |
| | | Bleah. :3 bossec
Število prispevkov : 713 Join date : 19/02/2011
| Naslov sporočila: Re: ^^Its me. Yeah! Pet Mar 04, 2011 10:28 pm | |
| No super, sem vesela, da ti je ušeeč. (:
| |
| | | Anja. bossec
Število prispevkov : 140 Join date : 03/03/2011 Age : 29 Kraj : Somewhere over the rainbow... ^^
| Naslov sporočila: Re: ^^Its me. Yeah! Ned Apr 03, 2011 7:16 pm | |
| Pevke, pevci so zakon, TVD in vse povezano z njim je tut zakon... Me pa zanima nekaj: Tadej Koren Šmid je tisti iz Gremo mi po svoje? Drugače pa se fajn mej še naprej. | |
| | | ^^Girliee. modek
| Naslov sporočila: Re: ^^Its me. Yeah! Ned Apr 03, 2011 8:42 pm | |
| Ja Tadej Koren Šmid je tole: Hwala drugače. | |
| | | Anja. bossec
Število prispevkov : 140 Join date : 03/03/2011 Age : 29 Kraj : Somewhere over the rainbow... ^^
| Naslov sporočila: Re: ^^Its me. Yeah! Ned Apr 03, 2011 9:20 pm | |
| Ahaaa... Zanimiv dečko.... Film sem pa gledala. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ^^Its me. Yeah! | |
| |
| | | | ^^Its me. Yeah! | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |