@Grizzlie modek
Število prispevkov : 36 Join date : 18/03/2011
| Naslov sporočila: Angelina ;D Sob Mar 26, 2011 3:10 pm | |
|
Nazadnje urejal/a @Grizzlie Ned Mar 27, 2011 1:42 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
@Grizzlie modek
| Naslov sporočila: Re: Angelina ;D Sob Mar 26, 2011 3:36 pm | |
| 1.Čudna smrt
Sedela sem na postelji.Nepremično sem strmela v okno.Skozi dežne kaplje na pokopališče.Grozljiv pogled.Vendar mi ni bilo maar.Komaj sem zadrževala solze.Kako si je sploh upala oditi in me pustiti samo.Toda razloga za njeno smrt ne najdem. Da vam opišem o čem zdajle razglabljam.Umrla mi je mama.Rodila me je pri 17ih letih.Že od nekdaj mi je bila čudna, a to je bilo preveč.Mislim, halo, človek se v 17ih letih spremeni kajne?No ona se ni.Pri njenih rosnih 34ih letih je umrla.Zdravniki so kvasili da je umrla naravne smrti.Pri 34ih?Pa kaj še.Poleg tega je od mojega rojstava imela iste obrazne poteze, nikoli se nič na njej ni spremenilo.Bila je ledeno hladna in v oporoki je napisala: ''Moji edini hčeri Angelini pa zapuščam to, na kar nikoli nisem bila preveč ponosna.Toda ona bo dokončala moje delo.'' Ta stavek se v mislih preobrnila tolikokrat, da mi ni ušla nobena pikica vejica ali črka.Toda ni se mi pojasnilo kaj je mama mislila.''Angelina, večerja.'' No krasno.Še lačna nisem, pa me teta že kliče k večerji.Mislim da bom morala oditi dol, kajti drugače je teta vsa sitna.
Godrnjaje sem se splazila po stopnicah in sedla za mizo.Rhee me je čudno pogledala.Rhee je moja sestrična.Naravna blondinka od zunaj in znotraj.Še 3 leta nazaj se spomnim, kako je nasedla nekemu horoskopu, ki ji je napovedal, da če si bo lase bobarvala na zeleno, bo dobila najbolj hudega tipa.Takrat sem skoraj umrla od smeha. Danes nisem res nič vase spravila.Hrano sem metala tako, da je izgledalo da je jom, v resnici pa si je polnila trebušček moja muca Tačica.
Po večerji sem spet razmišljala o čudni smrti moje mame.Nekaj mi nikakor ni šlo v glavo.Kako za vraga je lahko umrla naravno smrt?Stara je bila 34 let nikoli ni jedla tablet,kadila ali pa se drogirala.No, svaj jaz je nikoli pri tem nisem opazila.Toda dovolj neumnosti.Ni se drogirala ne,ne in ne. Glasno zehanje, ki je prišlo iz mojih ust, me je prepričalo dam moram spati.V nekaj minutah sem bila urejena in se odpravila spat. | |
|
@Grizzlie modek
| Naslov sporočila: Re: Angelina ;D Sob Mar 26, 2011 10:16 pm | |
| 2.Temačne sanje in znamenje
Ponoči nisem dobro spala.Imela se strašne nočne more;
Sanjala sem, da je mama umrla.Ležala je v krsti, oči so bile zaprte.Na steklen pokrov so padale moje solze.Toda kar naenkrat je odprla oči,dvignila roko in z krvavimi nohti začela praskati po steklu.Nohti so se lomili.V sanjah sem se prestrašeno ozrla naokrog in na krsti zagledala...znamenje.Čdno znamenje v obliki zobov.Vampirjevih zobov.Grozljivo.Stopila sem bližje, vzela papir in znamenje prerisovati.V znamenju pa sem zagledala majhne črke.Nisem jih uspela prebrati vendar sem jih uspela prerisati.Nenadoma se je steklo dvignilo.Mama je stopila ven in me zagrabila in...
Zbudila sem se.Vsa prepotena sem pogledala na uro.Petnajst minut čez tri zjutraj.Nenadoma je na moji odeji nekaj zašelestelo.Bil je... list papirja.In v roki sem opazila pisalo.Prižgala sem luč in pogledala na list.Na listu pa je bilo znamenje ki sem ga sanjala.Prerisano.Skoraj bi se zvrnila iz postelje.V sanjah sem risala in tudi v resnici. Tedaj sem znamenje pdrobneje pogledala.In črke.In z črkami je pisalo:
Izbrana si! | |
|
@Grizzlie modek
| Naslov sporočila: Re: Angelina ;D Čet Mar 31, 2011 9:34 pm | |
| 3.Strah in trepet
Strmela sem v pismo in to mi je naenkrat kar odtavalo iz roke.Se mi meša.? Potrkalo je na vrata.Postala sem panična.Pome so prišli in me bodo pojedli.Karkoli pač bodo naredili.Vzela sem odejo in si z njo glavo prekrivala.Nenadoma je neznanec vstopil.Zadnji trenutki moja življenja.Neeeeeeeee! ''Angelina?'' Se mi meša?Je to res Rhee?Odrinem odejo in pogledam v temo.Da, res je Rhee. ''Kako si me prestrašila'' sem zašepetala in si oddahnila. Rhee me je prestrašeno pogledala. ''Angel...zdi se mi da se mi meša.Sanjala sem o nekakšnem znamenju z vampirskimi zobmi in si ga v sanjah prerisala in tudi v resnici.11 Gledala sem jo kot da je iz marsa padla. ''Ja-ja-jaz se-em tu-tudi to sa-sanjala-la...'' Sem komaj izjavila.Thee me je začudeno gledala. ''Res?In si ugotovila kaj notri piše?'' Pokimala sem. ''Si ti?'' ''Ne'' je odvrnila. ''No kaj piše'' me je preganjala. Zavzdihnila sem.Raje nisem pomislila na to. ''Pisalo je...Izbrana si!'' | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Angelina ;D | |
| |
|